Gevel impregneren: Om gevels duurzaam te beschermen.

Gevels impregneren met een damp open impregneer systeem beschermt het gevelwerk tegen invloeden van buiten af en zorgt voor een verminderde vuil aanhechting en zorgt dat de gevel makkelijk te onderhouden is en het voegwerk beschermt met gevel impregneer

Waarom mijn gevel impregneren

Damp open impregneren ondersteunt de steen met het vocht vrij houden van de muur en stopt doorslag naar binnen. Het oude vocht kan uit de steen en de droge muur zorgt voor een hoge isolerende werking met een lagere energie rekening. Zo wordt de investering terug verdiend en profiteert u van een gemakkelijk te onderhouden gevel en het behoud van het originele voegwerk.

Hoelang gaat mijn impregneer mee

Afhankelijk van de weerbelasting en de regendruk zal worden gekozen voor een impregneer die minimaal 10 jaar mee gaat en u verzekerd van een behouden gevel en frisse uitstraling. Door de impregneer is de gevel makkelijk te onderhouden en maakt u gebruik van 10 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Gevel impregneren voor het voorkomen van vocht problemen

Gevel impregneren voorkomt doorslag van vocht, en lost schimmel problemen op.
De juiste keuze van het soort impregneer hangt af van de ondergrond en de vochtbelasting van de te behandelen oppervlakten door te werken met de nieuwste gevel impregneer soorten kunnen we hierop 10 jaar garantie en voorkomen we vochtschade. De nieuwste impregneer is damp open en beschermd de gevel van buiten tegen weersinvloeden en laten het oude vocht verdampen.

Besparen op de kosten van impregneer en uw huis zelf beschermen?
Zo heeft u wel de beste impregneer en gevel bescherming tegen een lage prijs vraag naar uw mogelijkheden. Impregneren kan al vanaf €8,- per m2

gevelrenovatie offerte