Gevelrenovatie en Gevelreiniging in Bunnik?

De gevelrenovatie in Bunnik moest het oude karakter van de woning behouden gelukkig hadden we bij de buren een voorbeeld hoe een gevelrenovatie niet uitgevoerd moet worden.
Het originele voegwerk was door de tijd vergaan omdat het metselwerk tijdens de de bouw niet goed op diepte was uitgehakt en daardoor niet voldoende body had. We wisten dus bij aanvang dat de meeste tijd van het uithakken van het voegwerk zou gaan zitten in het op diepte brengen van het metselwerk zodat er een kwalitatief goede voeg zou kunnen worden aangebracht.

Uithakken van het voegwerk in Bunnik

Na het uithakken van het voegwerk was de metselwerk schade goed te zien, verroeste raam ankers hadden stenen kapot gedrukt en zorgden voor metselwerk rond elk raam.
Gelukkig konden we goed gelijkende stenen vinden die met wat bijkleuren onzichtbaar waren in de gevel. Ook de grote scheur in de achtergevel kon door middel van professioneel scheurherstel goed worden hersteld voordat deze werd afgevoegd.

voegbedrijf in bunnikvoegwerk offerte bunnik

gevelrenovatie utrecht

 

Voor het reinigen van de gevel werd gekozen om hele zwarte plekken licht bij te stralen en de rest van de gevel die aan de doorlopende weg in Bunnik ligt te reinigen met water. Dit gaf een mooi egaal eindresultaat wat binnen het budget van deze gevelrenovatie was gepland.

Uitgang van de gevelrenovatie was het herstellen van het eigen ventilerend vermogen van de steen en ondersteunen van kwetsbare en zwaarbelaste geveldelen zodat ook deze gevels weer goed beschermt zijn voor de toekomst

tuinmuur renovatie bunnik

Na het reinigen met water en de echt verweerde plaatsen met gevel stralen kan een prima resultaat worden behaald zonder de originele uitstraling van de woning te veranderen

 

Om alle stukken van de gevel goed te kunnen bereiken en ononderbroken te kunnen renoveren kiezen we bijna altijd voor een vast allround gevelrenovatie steiger. Dit verminderd de overlast van de renovatie en kan elke partij veilig werken tijdens de renovatie van de gevels

 

voegen in bunnik

Voor het afvoegen van de gevel werd er door de opdrachtgever gekozen voor een gekamde voeg die goed bij de wat onregelmatige steen past een zo voor een mooi geheel zorgde Voor de bescherming werd gekozen om de zwaar belaste delen te impregneren om daar de belasting van het metselwerk te verminderen.

Wilt u weten wat wij voor uw gevel kunnen beteken,
maak dan nu kennis en vraag uw gevelrenovatie offerte aan.

gevelrenovatie offerte