gevelrenstauratie voegwerk herstellen metselwerk herstellen

Voegwerk herstel en restauratie van voegwerk

Restauratie en herstel van het voegwerk met de kunst om het originele voegwerk te bewaren.en het verwijderen van storende elementen uit de gevel zoals ingeboete stenen, gevel beschadigingen, ijzerwerk en slechte voegwerk reparaties die in de loop der jaren in de gevel zijn aangebracht.

Voegwerk herstel restauratie van voegwerk.

Vaak is het voegwerk van gevels van panden ouder dan 50 jaar in prima staat grote delen van het voegwerk zijn intact en dienen bewaard te blijven omdat ze voor een groot deel verantwoordelijk zijn van de uitstraling van het pand.

Slecht voegwerk verwijderen

De slechte en verweerde gevelstukken en slecht voegwerk die bescherming nodig hebben kunnen worden uitgehaald en worden gerenoveerd. Door het gebruik van de originele bindmiddelen die in de tijd gebruikt werden kan de kleur worden nagebootst. Onze restauratievoegers hebben gevoel voor kleur en passen deze in het werk aan om zo een zo onzichtbaar mogelijke voegwerk reparatie te maken. En besparen zo enorm op de gevelrenovatie kosten!

Voegwerk herstel en metselwerk scheuren en

Vaak zijn er in de gevel metselwerk scheuren met voegwerk wat moet worden hersteld. Dat kan worden gerepareerd en worden verzien van wapening wat verslechtering voorkomt. Door het voegwerk te repareren en herstellen kunnen de reparaties van het metselwerk zo goed als onzichtbaar worden gemaakt.
Lees meer over metselwerk en scheur herstel

Voegwerk beschermen met impregneer

Wanneer het voegwerk van gevels is gerestaureerd kan het zinvol zijn om bij zwaardere weerbelasting van de gevel, de gevel te beschermen met impregneer en zo de gevels in goede conditie te houden Lees meer over het beschermen van gevels.

Maak nu kennis en laat u voorlichten over wat de mogelijkheden zijn van het voegwerk van uw gevels.

gevelrenovatie offerte